Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul toplantısı 03.10.2024 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL başkanlığında dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının katılımı ile Endüstri Mühendisliği Bölümü A-11 numaralı Amfide gerçekleştirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR’ün de katılım gösterdiği kurul toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL 2023-2024 Akademik Yılı ait faaliyetler, yayınlar, projeler, eğitim işbirlikleri ve fakültemizde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Kuruluş sırasına göre fakültemiz bölüm başkanlarımız yaptıkları konuşmalarında faaliyetlerini, taleplerini ve yeni akademik yıl ile ilgili görüşlerini sunmuşlardır. Ayrıca, kurula katılım gösteren akademisyenlerimizden görüş sunmak isteyenler konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR, akademik kurulda dile getirilen tüm görüş, öneri ve talepleri değerlendiren bir konuşma yaparak 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının fakültemiz ve üniversitemize hayırlı olmasını temenni etmişlerdir.

Toplantıda son olarak söz alan üniversitemiz Kalite Koordinatörü ve ARDEK Dekanı Prof. Dr. Hilmi YURDAKUL yürütmüş oldukları süreçlerle ilgili kurulu bilgilendirmiştir.

Fakültemiz Akademik Kurul toplantısı karşılıklı iyi niyet ve dileklerle sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2024, Cuma