Fakültemiz Turnuvasında Şampiyonlar Kupalarını Aldı

Fakültemiz Turnuvasında Şampiyonlar Kupalarını Aldı

Fakültemizde bölümler arası futbol, voleybol ve basketbol turnuvaları düzenlendi.

Fakültemizin gurur dolu ödül töreni, akademik ve spor alanlarında başarılarıyla parlayan takımlarını bir araya getirdi. Bu anlamlı etkinlik, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL’in liderliğinde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer AYDIN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sunay BEYHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Halit ARAT’ın değerli katkılarıyla gerçekleşti. Törende, bölüm başkanlarımız ve akademik personelimiz de yer aldı.

KUPA VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Erkekler Basketbol Turnuvası birincisi olan Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü takımına kupasını ve hediyelerini Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali UÇAR, takdim etti.

Erkekler Basketbol Turnuvası İkincisi olan Bilgisayar Mühendisliği bölümü takımına ise kupasını ve hediyelerini Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU, takdim etti.

Erkekler Voleybol Turnuvası birincisi olan Elektrik Elektronik Mühendisliği-1 takımına kupasını ve hediyelerini Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sunay BEYHAN, takdim etti.

Erkekler Voleybol Turnuvası ikincisi olan Elektrik Elektronik Mühendisliği-3 takımına ise kupasını ve hediyelerini Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Halit ARAT, takdim etti.

Futbol turnuvasında birinci olan İnşaat Mühendisliği-1 takımına kupasını ve hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer AYDIN, takdim etti.

Futbol turnuvasında ikinci olan Elektrik Elektronik Mühendisliği-II takımı ise kupasını ve  hediyelerini Sayın Dekanımız Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL’in elinden teslim aldı.

Bu güzel etkinlikte emeği geçen hakemlere ve organizasyonu düzenleyen tüm hocalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, Cuma